Welkom op fietsenvoornatuurbehoud.com!

Beste bezoeker!

Welkom op mijn nieuwe blog. Ik wil graag aandacht schenken aan het gebrek aan natuur om doorheen te fietsen… Daarom gaan wij fietsen voor natuurbehoud (en liever nog uitbreiding daarvan). Ook zullen we hier de mooiste stekjes om te fietsen bespreken. Ik zal deze blog zo veel mogelijk up to date proberen te houden.

Veel plezier op onze blog.

Mvg,
De Beheerder.

Over Manieu

I Love Fietsen!
Dit bericht is geplaatst in Fietsen. Bookmark de permalink.

3 reacties op Welkom op fietsenvoornatuurbehoud.com!

 1. Tomas schreef:

  Beste beheerder,

  tot mijn verbazing heeft u mijn domeinnaam “fietsenvoornatuurbehoud.com” overgenomen welke is van mijn stichting FIETSEN voor NATUURBEHOUD. Wilt u dit a.u.b. zo snel mogelijk ongedaan maken of anders van mij overkopen.

  Vriendelijke groet,

  Tomas Majchrzak.

  voorzitter Stichting FIETSEN voor NATUURBEHOUD

 2. Tomas schreef:

  vervolgbericht ter bewijs van mijn stelling dat de domeinnaam mijn eigendom is: Google op de naam fietsen voor natuurbehoud!

  Groet,

  Tomas

 3. Manieu schreef:

  Hoi Tomas,

  Ik snap het… De domeinnaam was verlopen vandaar dat ik deze nu gebruik. We handelen het verder via e-mail af.

  Mvg,

  Manieu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *